Translate

Saturday, December 25, 2010

SUDAH DI DUGA. KAPAL TITANIC PKR AKAN MENYEMBAH DASAR LAUT CINA SELATAN.

Titanic PKR: Bukan sekadar Self destruct tetapi tenggelam kerana nahkodanya yang "ganas".
Bekas Timbalan Pengerusi PKR Sabah Keluar Parti

Bekas Timbalan Pengerusi Parti Keadilan Rakyat (PKR) Sabah, Awang Ahmad Sah Awang Sahari, pada Selasa mengumumkan keputusannya untuk keluar daripada parti itu yang didakwanya tidak mengamalkan demokrasi. Awang Ahmad Sah, 51, berkata beliau sudah bosan dengan masalah dalaman parti itu yang tidak sepatutnya berlaku jika kepimpinan PKR mendengar keluhan rakyat. "PKR bukannya satu platform yang baik untuk memperjuangkan hak penduduk Sabah,"- Awang Ahmadsah.  Turut mengumumkan keputusan untuk keluar PKR ialah bekas ketua cabang Beaufort Lajim Yusof. -di sini
Ketakutan Pakatan Rakyat  terhadap lambang 1malaysia sudah jelas mempercepatkan lagi tenggelamnya kapal titanik PKR buatan Pakatan Rakyat. Ronnie Lieu (RL) yang mengatakan lambang 1Malaysia adalah "lambang politik" menunjukkan Ronnie Lieu gagal melihat dirinya.

Pemimpin yang gagal melihat dirinya PASTI gagal melihat aspirasi rakyat. RL adalah antara pemimpin "excess barrages" Pakatan Rakyat. Gerak politik RL sering membunuh partinya dan Pakatan Rakyat.  Dia sudah menghala ke pemimpin Anti Rakyat bila kedai-kedai berpelakat 1Malaysia di arahnya membuka logo 1Malaysia. Kenapa selangor ini RL seorang yang punya kee?

Kita fahamlah dsai amat "menggeruni" DS Najib Tun Razak. dsai pernah mengatakan bahawa Najib adalah satu-satunya pemimpin yang beliau kagumi dan geruni sebab Najib itu pintar dan bijak orangnya. dsaipun anti 1Malaysia.

Semakin pemimpin PR anti 1Malaysia, semakin rakyat 1Malaysia gembira dengan tenggelamnya Titanic PKR dan Pakatan Rakyat.

Ke mana perginya slogan "Malaysian Malaysia" rekaan DAP buat Pakatan Rakyat?

RELATED:
-Kerajaan Selangor Gentar Populariti 1Malaysia:
-PKR SABAK BERNAM GELAR BADRUL AMIN BAPAK SETAN !! (Ombak semakin besar...arus semakin deras...tenggelam..tenggelam lagi..) 

Tuesday, December 21, 2010

Gerhana

 Hampir tiap hari nak ajak pilihanraya. Tapi Gerhana PKR kini tak nampak senarai calon PRK Tenang. Sampai kini PR tak tahu sapa nak calon. PAS memang nak..tapi DAP nak juga...PKR Pun nak juga..Letaklah Chua Jui Ming. Baru dia tahu tinggi rendahnya langit..
"Pengikut PAS kini sudah mula hilang keyakinan terhadap pemimpin PKR itu dan saya rasa jika PAS terus bersama PKR, lebih ramai pemimpin sama ada dalam PAS atau PKR akan berundur kerana telah sedar perkara sebenar.

"Lihat sahaja dalam PKR sudah ramai pemimpin mereka terutama kalangan Anggota Parlimen telah keluar parti dan keadaan ini akan menyaksikan lebih ramai lagi yang akan keluar parti,". -klik di sini
Pengikut dan para pesimpati PKR sudah lama menyedari PKR memang parti yang "gerhana". Mereka minta PKR janganlah jadi parti "self destruct".....Inilah pertandanya bahawa PKR sedang begelut sekadar untuk terapung dalam dunia politik Malaysia.

PKR memang disedari oleh pemimpin PKR sendiri bahawa PKR sudah gerhana sejak 916 terbukti satu pembohongan politik terbesar dalam abad ini yang tiada tolok bandingnya.

DAP sudah lama mengintai kelemahan PKR..dsai tak layak dilantik sebagai ketua pembangkang dalam parliment Malaysia. Tapi kerana memperkuda dsai sesuatu yang menguntungkan DAP, maka apalah kelebihan menjadi ketua pembangkang jika tidak dapat mempergunakan kerusi itu untuk kelebihan. Tong..tong...Now selepas kuasa asing sudah menyedari dsai sudah tidak reliable..malap dan gerhana pengaruh, DAP mula mengintai kerusi itu.

Tidak gerhana kee PKR..?. Pemimpin PKR sudah tiada yang berkalrisma besar selepas dsai...tapi dsai dah tua...Gerhanalah PKR.

Melihat kepada barisan kepimpinan PKR dan hubungan Pakatan Rakyat, walaupun selepas konvensyen Pakatan di Kepala Batas, kesatuan dan kepaduan sebenar Pakatan Rakyat semakin jelas hampir tidak wujud...Gerhana.

dsai sepatutnya sudah lama direhatkan..gerhana.

RELATED:
DAH GERHANA..BUAT YANG INI PULA: -ANWAR ARAH MALAYSIAKINI SERANG HINDRAF.

Clip Video PilihanRELATED:
-BAHLOL SANGAT KE NIK AZIZ NIH?

Sunday, December 19, 2010

SERUAN "UBAH SEKARANG" MEMUALKAN.

 Kalo sekadar "Maruah" seperti ini, kerana "Kuasa" dsai tak akan kisah!!
Nak tunjuk kertas "photocopy"..kan sekeping harganya RM0.05 sahaja. Jangan bodohkan rakyat dengan publisiti murahan.

Dulu dsai kata "we have the number". dan "916 is real". Now dia  meminta dan merayu  serta melutut dengan dramatis mandat rakyat dengan sekeping kertas photocopy yang bernilai RM0.05. Sedangkan dsailah yang amat rapat dengan konco konco Israel, secara intim. Hanya kerana Konco-konco  isreal ini sudah tidak yakin  lagi dengan kemampuan dsai untuk mereka peralat bagi mencapai impian mereka melemahkan, meruntuhkan negara Islam dan yang menyokong perjuangan Islam, maka konco-konco isreal tarik "handbreak" dan mula meragui kemampuan dsai dan partinya.

Bolehkah kita meletakkan maruah bangsa, agama dan negara ke atas bahu manusia yang "PEMBOHONG"?. Kerana inilah seruan dsai "Ubah Sekarang" amat memualkan.