Translate

Saturday, November 5, 2011

MUSLIMAT MIRING: POLITIK TINGGI DARI HUKUM

MEREKA YANG BERADA DI DALAM GOLONGAN ITU. MEREKA YANG "LIKE".

Semua yang membantah Seksualiti Merdeka, terutama yang berugama Islam, tahu bahawa SEKsuality merdeka bertentangan dengan hukum. Mereka membantah kerana hukum. Selain itu ianya bertentangan dengan norma rakyat Malaysia.

Agama Islam, Kristian, Buddha, Hindu dan sebagainya menolak Seksualiti Merdeka yang songsang itu. Jika tidak kemungkinan gerakan itu akan menular, membiak dan membesar menjadi kebebasan gay seperti gay di Australia yang di bawa beransur-ansur sehingga akhirnya mempengaruhi politik Australia.

Kenapa MUSLIMAT PAS masih perlu mempersoal peristiwa tahun 2008 dan penyertaan Ambiga dalam kontek Seksualiti Merdeka? Muslimat miring ker? Dah tahu mereka yang membantah kerana HUKUM dan MARUAH. Mungkin kerana kepimpinan PAS dari dulu kini dan selamanya tidak berubah. Tapi 2008 itu PM bapa mertua Khairi Jamaluddin. Kini sudah berubah. MUSLIMAT PAS DAH BERUBAH?

PAS juga berubah dari berideologikan Kerajaan Islam ke Kerajaan Kebajikan bagi please DAP. 

Nyata Muslimat masih MEMBELA AMBIGA. Hai..Muslimat PAS, berbarislah  taburlah beras kuning  DAN bersama Pemuda PAS menyambut AMBIGA, puteri kuning kalian, merasmikan SEKSUALITI MERDEKA....MUNGKIN INI perubahan KALIAN!!.. JIKA tidak, kenapa masih berbangga dengan Bersih pimpinan Ambiga?

Bila Muslimat PAS persoal sama ada Seksualiti Merdeka diharam kerana Ambiga nyata jelas itu satu persoalan dan pemikiran yang "miring". Mereka meletakkan politik lebih tinggi tempatnya dari hukum.

RELATED
-Muslimat PAS persoal sama ada Seksualiti Merdeka diharam kerana Ambiga
-Bersih gelombang ketiga boleh berulang

PENGARAH FILM FITNAH!

Bad Bard. Nampak saja wajahnya, terpancar FITNAH yang dilakukannya.

Kenapa FITNAHnya terlalu LAKU dalam "Pasaran Pakatan Pembangkang"? Apakah kerana dalam Pasar Pakatan Pembangkang itu telalu ramai "Pengguna barangan FITNAH?".
ATAU
Dalam Pasar itu "semakin ramai pengguna yang menyukai "bangkai saudara kandung sendiri"?

RELATED

PERBEZAAN YANG PERLU MALAYSIAN LIHAT


NAJIB NAIK HAJI
ANWAR NAIK LIF!

Wednesday, November 2, 2011

OMG - SEXUALITI MERDEKA


Di mana Mat Sabu dan si baju kuning? Apakah mereka akan mengarak Puteri Kuning mereka merasmikan Forum Sexualiti Merdeka.?

MAT SABU..oooh Mat Sabu...you di mana?

Kali ini Sexualiti Merdeka...next .... Pantai Merdeka a.k.a nude beach!
OMG..mereka ini tak tabur beras kuning menyambut ketibaan AMBIGA merasmikan program pujaan DSAI, Seksualiti Merdeka?!!

RELATED

Tuesday, November 1, 2011

BUAH PALA.

Yang tinggal hanyalah Buah Pala. Kampung Buah Pala sudah tiada!

“Saya masih ingat lagi, pada Januari 2008, Datuk Seri Anwar Ibrahim melawat kampung tersebut, beliau berjanji akan cuba selesaikan masalah itu dalam tempoh seminggu dan kerana itulah satu-satunya kampung warisan kaum India di negeri itu.

“Pada hari ini, sebanyak 95 peratus penduduk di kawasan yang dibangunkan di Kampung Buah Pala adalah kaum Cina. Saya tidak kata, mereka tidak boleh membelinya kerana mereka mampu.- Ahli Parlimen Padang Serai, N. Golakrishnan

 Inikah yang dikatakan..RAMPAS KAMPUNG ORANG KASI LAIN ORANG? Memang inikah DASAR PAKATAN PEMBANGKANG? DASAR!

BEGINIKAH cara PEMIMPIN Pakatan Pembangkang menunaikan janji mereka? Apakah janji mereka akan lebih manis menjelang PRU13?