Translate

Wednesday, August 24, 2011

Janganlah Tanguh-tangguh...

Dont take it to your own hands, take it to the court!
Standard form..
 Semua tahu, anak-anak kecilpun bole buat borang seperti di tangan zuraidah dan eli tu...kenapa pegang saja..bawalah ke mahkamah dan jangan dok tangguh-tangguh seperti kes yang selalu tangguh tangguh tu!.ala Sodomi II lah..

Tuesday, August 23, 2011

PERDANA MENTERI ANDA?

Orang macam ini nak jadi Perdana Menteri anda? SL pass lah..Masalah peribadinya sendiri dia tak mampu nak selesaikan.. apa lagi masalah negara. Mana kita nak letak maruah negara dan penduduknya?

GAGAL CERMIN DIRI

Dialah lelaki X itu, takkan saya tak kenal!..Dia ni memang pengecut soal DNA..
 
Menurutnya, dalam kejadian itu, Mohd. Saiful Bukhari berpeluang meninggalkan tempat kejadian tetapi tidak berbuat demikian atas dakwaan kononnya dibelenggu ketakutan walhal pengadu berusia awal 20-an, enam kaki tinggi dan tegap berbanding dirinya yang berusia 60 tahun dan telah menjalani pembedahan sakit tulang belakang selain tidak mempunyai sebarang kedudukan.

KENAPA PULA TIDAK BEGINI: (punca kegagalan cermin diri)
  • Kenapa DSAI mengajak Saiful betemu di kondo mewah dan terasing dari pengetahuan umum sedangkan dia berkuasa mengarah Saiful bertemu di tempat kerja resmi. 
  • Kenapa tidak mengarah Saiful bertemu di pejabat untuk menerima arahan kerja
  • Keupayaan orang tua dalam video sex panas yang dikaitan dengan DSAI sama dengan keupayaan DSAI. Oleh itu umur 60 tahunpun tidak boleh dijadikan alasan sebagai "TIDAK UPAYA SEX" sebab keupayaan orang tua dalam video itu masuk kelas 1.
KADANG-KADANG PERLULAH JUGA KITA MELIHAT MUKA KITA DI CERMIN JIKA KITA GAGAL MENCERMIN DIRI.
~nur'ain PJ~

KONSPIRASI POLITIK: Salah semua Perdana Menteri dan Isteri mereka!

Celaka Punya Orang Tua. nasib baik punggung takde serial number!

Dengarlah wahai rakyat Malaysia sekalian ..'BAHAWA SAHNYA saya sebagai orang tua dalam gambar ini telah melakukan kerja menyondol China Doll ini. Ini semua adalah kerana Kospirasi politik. Kalo Tun Mahathir PM, Ini adalah Konsipirasi politik Tun M. Kalo Pak Lah PM, ini adalah konspirasi Pak Lah. Oleh kerana Najib adalah PM, maka ini adalah "Konspirasi Najib" dan Isterinya Rosmah Mansor!!. Hatta jika Barak Obama ini PM Malaysia maka ini adalah Konspirasi Politik Barak Obama!

Orang tua ini lebih teruk dari Binatang sebab binatang tidak berbohong dan tidak menyalahkan orang lain atas perbuatannya melakukan zina dan pelacuran!!

~rekaan nur'ain PJ~

Kenyataan jelas menghina mahkamah.

Sadis..Wajah berdolak dalik..Siapa suruh!


"Oleh itu, saya mengisytiharkan tidak ada kepercayaan langsung terhadap apa saja keputusan mahkamah ini walaupun usaha terbaik telah dibuat oleh para peguam saya."-anwar
Kenyataan seperti di atas ini jelas menghina mahkamah.
"...orang yang desperate selalu resorted untuk memberi alasan yang desperate..."
Yang jelas majoriti rakyat Malaysia sudah tidak percaya lagi dengan si tua ini...