Translate

Saturday, May 7, 2011

Berani Buat, Jangan Takut Tanggung!

“Bila saya datang, orang tengok muka saya... ada yang tengok perut saya... ini celaka punya Umno,”-Anwar..
Semakin tua dan menghampiri  tahap nyanyuk manusia menjadi semakin sensitif. Keadaan ini adalah tanda-tanda bahawa insan atau warga istimewa itu sedang menghampiri tahap nyanyuk. bagi mereka yang di masa mudanya banyak melakukan perkara yang "nakal (-), jahat dan hina serta banyak menyakiti hati orang lain, pendengki dan seumpamanya, penyakit nyanyuk ini datang lebih awal dan menjadi tahap nyanyuk gaban.

Bila banyak mendustai orang lain, terutama mendustai Isteri, anak-anak, saudara mara dan seumpamanya, penyakit nyanyuk ini datang lebih awal dari sepatutnya. Antara ciri-ciri penyakit nyanyuk yang datang lebih awal ini ialah:-

1. Menyalahkan orang lain atas kesalahan yang dilakukannya sendiri secara peribadi, samada perbuatan itu terang-terang, tersembunyi 50% atau masih diperdebat.
2. Merasa diri sendiri sahaja yang benar.
3. Merasa marah seterusnya merajuk apabila keinginannya tidak dituruti.
4. Merasa dialah yang lebih berkuasa dari orang lain walaupun sebenarnya dia langsung tidak berkuasa.
5. banyak lagi KEKURANGAN SIFAT...samada berkurangan atau bertambah NAFSU SEXnya itu SL tak pasti...

BTW, kenapa DSAI yang dilanyak dengan isu Video Sex, Najib dan Rosmah saja yang jadi sasaran? Bukankah Najib itu "straight" dan BUKAN dua alam!!!. Setahu SL najib tidak dikaitkan dengan Pelakon Video Sex itu...Lagipun Dato T lah yang mengaku bahawa dia ada dalam video itu. SL tak pernah dengar Najib berkata bahawa dia ada dalam video itu!

Apakah itu pertanda "AWAL NYANYUK @ NYANYUK AWAL". atau terlalu banyak terminum "susu dara" lembu betina..ternakan China @ made in China?

Latest: DENGAN SONGKOK: WAJAH BERTAUBAT KEE INI?

 AMAT JARANG kita melihat wajah DSAI memakai songkok seperti ini. Semasa berimamkan TGHH sendiripun DSAI tidak memakai songkok. Semasa kes sodomi II ke mahkamah, DSAI pakai spek hitam pekat. Apakah ini gambaran atau imej baru yang ingin ditonjolkan DSAI bahawa dia sudah mula menyahut seruan Karpal Singh untuk BERTAUBAT? Semoga lebih ramai lagi yang akan menyeru orang tua ini untuk bertaubat dengan taubat nashua'.

KABINET: BARU BAYANGAN SUDAH GADUH. DAP KATA PKR LAPAR KUASA


Sikap PKR yang sememangnya tamak sejak awal PRU Sarawak 2011 semakin diserlahkan oleh DAP., rakan sendiri dalam Pakatan Rakyat. DAP juga sudah memekakkan telinga dari mendengar saranan dan kata-kata Anwar Ibrahim, pelakon video sex yang panas, bahawa Kabinet Bayangan belum finalise. Sebaliknya DAP kata, PKR memang kebulur kuasa.

Inilah pertanda bahawa Negara ini TIDAK SAMA SEKAI menuju ke arah keharmonian dan keamanan  JIKA di bawah  tadbir urus Pakatan Rakyat. Kini DAP-PKR sudah berperang merebut kuasa. PKR hanya ada 3 kerusi dan hanya melukut di tepi gantang bagi DAP. PKR lapar kuasa kata DAP.

Anwar yang dulu menatang hubungan PAS_DAP kini sudah tidak reliable lagi. DSAI sudah kabur dalam kamus PENYOKONG PAS walaupun dipertahankan sesetengan penganut Mazhab PAS. PAS proper PASTI menguburkan Anwar kerana pelaku sex haram, penzina dan sewaktu dengannya tiada tempat dalam kamus PAS.

Jika DAP kini menolak PKR di Sarawak, tidak mustahil PKR juga akan ditolak DAP di Semenanjung Malaysia oleh DAP bila PKR berada di tepi gantang. Pada ketika itu, jika PAS bertahan dalam Pakatan Rakyat, PAS akan mengambil alih sebagai pendahulu/leader "swan that  lays golden eggs" kepada DAP. Bila sudah tidak bertelur swan ini akan disembelih atau dilelong!

JIKA PKR yang lebih rapat dengan DAP diketepikan dan digelar "LAPAR KUASA", siapalah PAS kepada DAP. Kelihatan sekarang ini, PAS sudah berjaya diperalat bagi DAP menikmati keselesaan dalam politik Malaysia. Kini Tanpa PAS tanpa PKR, DAP tetap selesa. MCA dan GERAKAN bukan lagi saingan yang digusari DAP. Yang DAP gusari ialah penyokong fanatik PAS dan PKR. Bila kedudukan penyokong fanatik ini goyah kerana ketamakan DAP semakin kelihatan, DAP lebih mengusari kedudukan PAS.

PAS yang pernah ditinggalkan DAP semasa Barisan Alternatif, likely akan sekali lagi ditinggalkan DAP selepas PRU 13 bila DAP menjadi semakin selesa posisi politiknya dalan Negara.

Lalu kita bertanya; Apakah keamanan, keharmonian menanti Rakyat Malaysia jika Pakatan Rakyat di beri mandat kelak?. Apa yang kelihatan, PKR yang lapar kuasa tetapi kuasa dibolot DAP. Jika PKR menuntut lebih, maybe DAP boleh mengatakan kepada PKR.."hi, your leader is the person in the porno video; go to him"..and he is the liability to DAP as well....you guys inhereted "lapar kuasa" from him. Apa yang akan dikatakan DSAI...nasi sudah jadi bubur dan semakin basi?

Jika DSAI dengar nasihat Karpal Singh untuk dia BERTAUBAT...barangkali Video Sex itu tidak akan meletus dan jatuh ke tangan awam...

SEGERA LETAK JAWATAN DAN SEGERA TAUBAT

DAP sudah menyedari bahawa "The swan that lays golden egg" sudah hampir sampai ke hujung jalan. Swan ini bakal menjadi "liabiliti kepada DAP dan Pakatan Rakyat. Swan ini bakal jadi swan pencen seperti ayam pencen, ayam yang tidak lagi bertelur.

SNAP sudah sedar dan tahu bahawa DAP memperalat SNAP. DAP pun sedar tiada untungnya bersekongkol dengan SNAP kerana SNAP tidak sanggup MENJUAL BANGSA DAN MARUAH BANGSANNYA. DAP sedar Orang Tua yang buas ini akan JUAL APA SAJA asalkan harapannya MERAMPAS KUASA KE PUTERAJAYA masih bersinar.

Tapi kini, DAP mula sedar bahawa orang tua ini buas sex dan kebuasannya terbongkar. MENAFIKANNYA  DENGAN MENGGUNAKAN USTAZ-USTAZ MAZHAB PAS tidak akan berdaya menepis kebenaran mata rakyat Malaysia. Rakyat Malaysia sudah melihat Perbuatan yang Terkutuk dan dilaknat. DAP sedar hanya Ustaz-Ustaz Mazhab PAS bole membantu sedikit. Namun DAP semakin sedar dan menerima kenyataan bahawa ORANG YANG NAFSU SEXNYA BUAS INI lambat laun akan jadi LIABILITI. 

Cuma USTAZ-USTAZ MAZHAB PAS  sahaja yang sedang berusaha keras MENGHALAKKAN PENZINAAN DAN MENGIAKAN AKTIVITI PELACURAN. Jika tidak...nyahkan manusia yang ganas kemahuan sex nya ini hingga di luar tabii hingga ke lautan khalzom.

Penyokong PAS sejati, BUKAN Ustaz Mazhab PAS, ...tinggalkan Ustaz-Ustaz Mazhab PAS yang menyesatkan aqidah ini.  

DEMO MEMPERTAHANKAN PELACUR DAN PELANGGANNYA! - AJARAN SESAT

"Ajaran sesat" yang lebih teruk dari ajaran "Ayah Pin". Bukalah mata wahai rakyat Malaysia...Mereka ini sudah tidak waras kerana fahaman politik mereka mengatasi "hukum"....RAKYAT TAK AKAN BANGKIT MENYOKONG PELACURAN DAN PERBUATAN ZINA..dan menyokong pelakon yang mereka tahu identitinya dan nafsu serakah pasti akan turun bala menimpanya...Mendedahkan kemungkaran dan perbuatan mendustai rakyat WAJIB DIBONGKAR DARI MENDATANGKAN KECELAKAAN KEPADA RAKYAT DAN NEGARA KESELURUHANNYA DALAM JANGKA PANJANG.

"YANG DISANJUNG DAN DIJUNJUNG PEMIMPIN PAS" klik tajuk ini 

SNAP: Satu Isyarat Buat Penyokong PAS.

KUCHING: After a brief but often tumultuous love-hate relationship with Pakatan Rakyat, SNAP has finally divorced the opposition coalition, citing irreconcilable differences.The decision appears to have put paid to any hopes of merger talks between SNAP and DAP which the latter proposed immediately after the state polls last month. SNAP said it decided to quit Pakatan after it was sidelined following disagreements on seat allocation in the recent state polls.“We (SNAP) are no longer in Pakatan. We are now on our own,” declared secretary-general Stanley Jugol Friday.- read more
Tindakan SNAP meninggalkan Pakatan Rakyat adalah mesej yang jelas kepada penyokong-penyokong PAS bahawa kumpulan besar peribumi Sarawak TERANCAM DAN TERTINDAS DI BAWAH PAKATAN RAKYAT YANG DIDOMINASI OLEH DAP. Segelintir pemimpin PAS yang  telanjur dan telah bersumpah dan melakukan bai'ah lebih takut dengan bai'ah kepentingan politik daripada mendokong prinsip bai'ah terhadap Islam yang sejati dan luhur. Tidak hairan bila disebut  PAS kini  menjadi pelopor kepada Islam Mahzab PAS telah wujud kini sehingga perbuatan  @ perlakuan zina video sex, yang di ditunjukkan seakan dihalalkannya  (PAS) semata-mata kerana politik dan JELAS BUKAN KERANA HUKUM dijadikan ukuran dan pertimbangan.

Ternyata SNAP lebih berjuang membela prinsip politiknya dari PAS yang melupakan dan meminggirkan prinsip dan HUKUM ALLAH SWT dalam kontek perlakuan seorang insan yang bersikap kebinatangan dan  buas seperti yang NYATA, JELAS DAN TERANG LAGI BERSULUH SEPERTI YANG DITUNJUKKAN dalam video sex Anwar Ibrahim.

PAS seharusnya membaca mesej yang ditunjukkan oleh SNAP kerana PAS "SEMAKIN BERTANGGUH PARAH"


Thursday, May 5, 2011

Tuesday, May 3, 2011

"AYUNAN POLITIK"

 "Kita tidak harus lalai dalam perjuangan kita, kerana dalam politik ini ada ayunannya, di sini

ISUNYA IALAH MARUAH..

SUMBER: di sini


DSWA kadang kata dah lihat, kadang kata tak pernah lihat, dia kata belum pernah lihat, kadang kata dah lihat..DIA TAK KONSISTAN dalam soal ini. DSWA hanya konsistan dalam isu PERCAYA BAHAWA lelaki dalam video itu BUKAN SUAMINYA..

Tetapi bila tak tingok!! macam mana nak cam? Mereka yang tingok dan lihat dengan mata dan mata hati dah membuat pengesahan samada dalam hati atau diucapkan...Dia adalah "suami" dan pelanggan kepada wanita yang melacur. Negara ini BUKAN MAIN HIKAYAT CHIPSMORE!

Isunya ialah KITA TAK BOLEH BERPEMIMPIN KEPADA ORANG YANG TAK BERMARUAH ATAU RUNTUH MARUAHNYA. as simple as that!!

 RELATED
PAS Pula Tak Percaya yang ini!