Translate

Saturday, January 1, 2011

Jangan Lagi berperangai seperti Binatang pada tahun baru ini..Insaflah.

Tinggalkan segala perangai buruk yang seperti kebinatangan mulai pada tahun ini. Rakyat semakin bijaksana dan semakin mendambakan pembangunan dan kemajuan progresif. Jika kita kehilangan sebuah keamanan terlalu sukar untuk mengembalikannya kendatipun  bermandi darah.

Salam 1MALAYSIA dan Selamat Tahun Baru, 2011, Selamat Maju Jaya.

Tuesday, December 28, 2010

PEMIMPIN SENJA: BILA YANG BERJUANG DENGANNYA MUAK

 Pemimpin senja: Bakal dimamah malam...
Berjuang bersama dsai. Kini muak dengan perangai dan tindakan dsai..

Rata-rata yang meninggalkan Parti KeADILan Rakyat mengatakan bahawa mereka MUAL DENGAN PERANGAI dsai. Mereka yang pernah berjuang dengan dsai kini MUAK dengan DSAI. Malah mereka yang sednag berjuang dengan dsaipun masih muak membuak-buak dengan dsai namun belum memuntahkan lahar kemuakan mereka. Karpal Singh sendiri pernah memuntahkan muaknya dengan dsai sehingga pada satu ketika meminta supaya dsai  digantikan dan bertaubat kenana telah banyak melakukan kemusnahan kepada Pakatan Rakyat...DS Zaharin, YB. Zul, Dr. Jeffrey Kitingan, Awang Ahmadsah...terlalu ramai untuk disenaraikan...rata-rata mengatakan bahawa mereka muak dengan sikap dan cara kepimpinan dsai.

Lihatlah keratan akhbar dari BH 27 Disember ini..Semua mereka mengatakan "KERANA MUAK DENGAN PERANGAI DAN TINDAKAN KETUA UMUM PKR @ dsai" yang bejuang demi kepentingan peribadi...SL dah cukup menduga bahawa dsai adalah pemimpin senja nan merah, dsai kian malap bak mentari kian terbenam......Ke Puterajaya..bolehlah datang nanti ..pakai wheelchair..

RELATED:
-Anwar DiTempelak Lagi : Amal Kronisme & 'Pecah dan perintah' ! 
-Gobala: Anwar Pilih Kekasihnya Azmin Ali.
-Wee Choo Keong Sifatkan Karpal Anggota Parlimen 'Flip-flop'