Translate

Monday, August 29, 2011

Mat Sabu Kena Kepong

Mat Sabu hanya menumpang!

Perwakilan PAS kini pasti mula merasa menyesal meletakkan Mat Sabu sebagi orang no 2 PAS. Rupa-rupanya "Mat Sabu hanya menumpang  ultra DAP". Dia sebenarnya "buta sejarah". PM Najib dalam perutusan Hari Raya dan hari Merdeka sudah menyiku Mat Sabu yang pro Komunis ini. Karpal seperti mahu menurunkan penumpang ini tetapi masih juga bertenggek mengikut ke mana arah dia dibawa komunis! @ Pig!

Memilih Mat Sabu sebagai orang no 2 PAS sudah jadi masalah besar kepada PAS. Isu yang memakan PAS diperkuat Mat Sabu penumpang ini!.Tak menyesalkah PAS memilih "penumpang" ini?.

Sepatutnya Mat Sabu "malu menjadi rakyat Malaysia yang merdeka ini". Jalan yang baik bagi Mat Sabu, kosongkan kerusi no 2 itu dan berilah kepada yang lebih layak. Mat Sabu tak layak sebab dia hanya penumpang dan tak tahu sejarah negaranya sendiri. Malu lagi memalukan. Dah tu jadi liabliti kepada PAS. Ii barangkali kerana dah termakan air mentera Ambiga dan ramuan jamu selera Al Juburi!
Kalo dah buta sejarah negara sendiri..lebih baik resign jerlah! Resign sebelum kena Kepong.

2 comments:

anak X-PKR said...

Nak ke mana pei ini lagi perintis Al Jubur ini.. KARPAL DAH BALUN. Najib dah siku...PAS next time pasti will say "Tak Nak Mat Sabu"...Kepong jangan tak kepong!

rakab said...

Selagi Mat Sabu jadi tim. presiden Pas,makin teruk Pas kena balon !1

Semakin banyak Pas kehilangan undi melayu !!.

Biarkan Mat Sabu terus merapu,...BN yang untung besar.