Translate

Monday, November 7, 2011

Yang Wajar Ditolak.

 Main Wayang. Baru saja Bad  Boy ini berbohong fasal anak PM di Australia, Rakyat boleh pakai lagi ker dia ni?
Presiden Malaysian Civil Leberties Movement (MCLM) atau Pergerakan Kebebasan Awam Malaysia, Haris Ibrahim berkata, pihaknya dan lain-lain NGO yang bergabung dalam organisasi massa tetap bersama keseluruhan rakyat negara ini yang berhasrat untuk melakukan perubahan regim ke Putrajaya melalui pilihanraya yang bersih dan adil...di sini
Mungkin kerana terlalu ghairah untuk dicalonkan dalam PRU13, Ceku Bard kenalah menonjolkan diri agar selalu beada di dada media. Selalu buat kontriversi untuk selalu disebut. Takut kalau-kalau nama terpadam dalam senarai shortlist calon PRU13.

Muncullah si Bad ini dengan ngo-ngonya di dada akhbar. HEBAT Ngo kipas buntut Si Bad ini. Ngo ini mengaku pula bersama keseluruhan rakyat negara ini (kenyataan yang riak). Habislah seluruh rakyat Malaysia sudah berada di bawah kekuasaan NGO si Bad ini!!!

Si Bad ini sebenarnya penyimpan pelbagai bentuk FITNAH. Dia juga berkongsi hobi dengan Janice Lim (DAP), Kedua-dua mereka suka buat provokasi sehingga ditangkap polis. Lepas itu menuduh "polis sebagai anjing BN".

Paling terakhir Si Bad ini membuat fitnah dengan menuduh anak PM berbelanja LAVISH DI AUSTRALIA semasa bapanya (PM) menghadiri mesyuarat Ketua Negara-Negara Kommonwel (CHOGM). Anehnya orang tahu dan dia sendiri tahu bahawa "itu satu pembohongan dan fitnah". Si Bad tidak pernah rasa bersalah. Selain itu si Bad berusaha memburukkan Rosmah, isteri Najib dengan memberikan gambaran dan presepsi  kepada umum bahawa Rosmah lebih dasyat dari Imeda Marcos. Sehingga handbag Rosmah di highlight sebagai salah satu yang termahal di dunia. Hi Bad Boy, hukum berbuat fitnah itu seperti memakan bangkai saudara kandung.....

Rakyat Malaysia yang bijaksana sudah tahu bahawa JK Khas Parliment mengenai PRU sedang bersidang dan akan memakan masa lebih kurang tiga bulan. Sebelum itu takkan ada PRU. Buat apa Bad Boy meroyan!!!. Sapa bagi tahu bad Boy PRU 13 esuk atau lusa?

Dengan gerakan dan tidak tanduk Bad Boy ini, wajarlah dia di TOLAK. Nak jadi calon PRU13 bad Boy sudah tak layak...banyak isu-isu buru dan busuk yang Bad Boy simpan dalam almari. Rakyat Malaysia suka yang murni bersih dan berwibawa. Takkan jurU fitnah itu berwibawa! 

Bad Boy WAJAR DITOLAK OLEH SELURUH RAKYAT MALAYSIA. 

2 comments:

Anonymous said...

Yang tinggal kini dlm PKR hanya yg bodo bodo....yg bijakpandai berilmu semua dah belah !!

Kulaan Niring said...

salam perjuangan saudara...

pohon saudara pautkan blog saya dengan blog tersohor tuan...

http://kulaanniring.blogspot.com/