Translate

Saturday, November 5, 2011

MUSLIMAT MIRING: POLITIK TINGGI DARI HUKUM

MEREKA YANG BERADA DI DALAM GOLONGAN ITU. MEREKA YANG "LIKE".

Semua yang membantah Seksualiti Merdeka, terutama yang berugama Islam, tahu bahawa SEKsuality merdeka bertentangan dengan hukum. Mereka membantah kerana hukum. Selain itu ianya bertentangan dengan norma rakyat Malaysia.

Agama Islam, Kristian, Buddha, Hindu dan sebagainya menolak Seksualiti Merdeka yang songsang itu. Jika tidak kemungkinan gerakan itu akan menular, membiak dan membesar menjadi kebebasan gay seperti gay di Australia yang di bawa beransur-ansur sehingga akhirnya mempengaruhi politik Australia.

Kenapa MUSLIMAT PAS masih perlu mempersoal peristiwa tahun 2008 dan penyertaan Ambiga dalam kontek Seksualiti Merdeka? Muslimat miring ker? Dah tahu mereka yang membantah kerana HUKUM dan MARUAH. Mungkin kerana kepimpinan PAS dari dulu kini dan selamanya tidak berubah. Tapi 2008 itu PM bapa mertua Khairi Jamaluddin. Kini sudah berubah. MUSLIMAT PAS DAH BERUBAH?

PAS juga berubah dari berideologikan Kerajaan Islam ke Kerajaan Kebajikan bagi please DAP. 

Nyata Muslimat masih MEMBELA AMBIGA. Hai..Muslimat PAS, berbarislah  taburlah beras kuning  DAN bersama Pemuda PAS menyambut AMBIGA, puteri kuning kalian, merasmikan SEKSUALITI MERDEKA....MUNGKIN INI perubahan KALIAN!!.. JIKA tidak, kenapa masih berbangga dengan Bersih pimpinan Ambiga?

Bila Muslimat PAS persoal sama ada Seksualiti Merdeka diharam kerana Ambiga nyata jelas itu satu persoalan dan pemikiran yang "miring". Mereka meletakkan politik lebih tinggi tempatnya dari hukum.

RELATED
-Muslimat PAS persoal sama ada Seksualiti Merdeka diharam kerana Ambiga
-Bersih gelombang ketiga boleh berulang

1 comment:

KL BOYZ said...

Salam sejahtera, mohon dilink blog hamba disini..Terima Kasih..
http://klboyzwangsa.blogspot.com/