Translate

Monday, August 23, 2010

Bila PAS tersepit, Now is the right time untuk hidangkan "Hudud dan Negara Islam BUKAN dasar PAKATAN RAKYAT.

Orang lain tak payah campur tangan. Saya sudah memutuskan bahawa Hudud dan Negara Islam BUKAN dasar Pakatan Rakyat. Kalo lu orang tak suke lu bole jalan punye!!.. Karpal sudah cakap Anwar "Pengamal Sex luat Tabii yang Teruk". Sapa mau dia jadi boss???!! NOW saya BOSS sbb itulah saya cakap mengenai Dasar Pakatan Rakyat??!!!

LKS sudah memerhati gelagat penyokong PAS selama ini. maklumlah DAP pernah menceraikan PAS semasa Barisan Alternatif dulu selepas PRU 11 sebab "PAS tak gune kasi kalah Lim Kit Siang sama Karpal Singh". PAS masa itu terkapai-kapai kehilangan terangganu dan Kelantan hampir jatuh dari tangan PAS ke BN.

Bila PAS merugikan DAP, DAP tinggalkan PAS dan bila DAP untung, tak kiralah PAS rugi ke, hancur kee, janji DAP untung , DAP mesti puji PAS sampai PAS cair dan teruja cum lalai. DAP cukup telilti. Bila PAS sudah kelihatan sanggup dan rela@tega menjual maruah bangsa dan menggadai Kesucian Agama demi "kuasa politik", DAP mula membuat keputusan solo....-DAP: Hudud, negara Islam bukan dasar Pakatan. DAP tak perlu konsul PKR dan PAS. Ini kerana PKR-PAS sudah tega menjual bangsa dan agama demi kuasa. Ya...Kuasa yang masih di awang-awangan.

Berapa agaknya harga Bangsa Melayu dan harga Agama Islam  digerai Pakatan Rakyat? Adakah Pakatan Rakyat membuat LELONG sempena Ramadhan ini?

Kali ini biarlah SL yang cakap "Over my dead body".

5 comments:

Anonymous said...

bila DAP tendang PAS keluar. tak mengapa. Next PRU PAS terhegeh2 dtg jumpa DAP rujuk semula.

tapi bila PAS sendiri yg buat undi tak percaya pada MB kelate, dan keluar UMNO mereka jaja sampai hari ini kata UMNO tendang mereka dan haram rujuk semula.

PAS penjual agama nombor wahid.

arm.

Anak X-PKR said...

Nik Aziz TENTUNYA AKAN membuat statment umum untuk ahli-ahli PAS yang taksub dengannga BAHAWA ITU ADALAH PENDAPAT PERIBADI LIM KIT SIANG"...dah lama dah...nyanyuk

Anonymous said...

Menteri Besar Kelantan berkata suara-suara sumbang yang timbul mengenai hukum hudud adalah pendapat peribadi dan bukan kenyataan rasmi parti itu.

"INI SENJATA KRONI PAS NAK BERI TAHU AHLI-AHLI PAS"

Aziz said...

“Perlembagaan Persekutuan hanya membenarkan Kanun Keseksaan dan undang-undang sivil lain dan tidak ada ruang untuk undang-undang hudud,” kata Karpal.

Pejuang Bangsa said...

Salam SL,

Janganlah orang pas cuba memutar belit cakap LKS. MEMANG DAP tidak terima hukum Islam dan DAP` Anti Hak asasi Melayu.

Apa faedahnya kepada orang PAS untuk menyususn atur semula apa yang keluar dari mulut dan minda LKS?

Terima hakikat dan kenyataan bahawa DAP hanya bekerjasama dengan PAS dan ideologi DAP berbeza dgn PAS dan DAP tidak akan berkompromi dengan Islam PAS. DAP akan mengkhianati PAS akhirnya walau SEJUJUR MANA PAS terhadap DAP.