Translate

Saturday, October 10, 2009

Bagan Pinang: Parti Yang "Melampau"

Pemandu Ketua Polis Negeri yang turut dibelasah Penyokong PAS dari luar Negri Sembilan.
Unit Amal Malaysia: Nama amal tidak mencerminkan mereka membuat "amal" ke jalan Allah SWT. Diberitakan, lapuran polis dibuat tetapi BUKAN mamat kebal ini yang dilapurkan tetapi orang lain. Nak membohongi polis, bolehkah mereka membohongi Allah Subhanawatalla?

IKUTI KISAH GAMBAR INI DALAM BLOG BERIKUT:-
NOTA KAKI.
Selepas undi pos telah dilaksanakan, pihak penyokong PAS dan PAS sendiri sudah mula mengecam dan menyalahkan Pihak Polis, askar dan Pihak FRU. Konon mereka mengganas dan membantu calon BN. Semasa demonstrasi dulu pihak keselamatan ini dipanggil pembangkang sebagai "anjing-anjing kerajaan". Apakah rakyat Bagan Pinang boleh menyerahkan kepimpinan Bagan pinang ini kepada golongan yang bersikap sebegini?-Noreen di Negri.
Ini KATA orang Pembangkang dalam komen sebuah blog yang lain......
Polis = Melayu = Rasuah. Askar = Melayu = Panglima2 bodoh. Bank = Melayu = Jadi kuli Hospital = Melayu = Balaci untuk doktor india hahahahaha…Sekolah = Melayu = Bodoh2 belaka (nasib baik ada cikgu india dan cina) Sistem Kehakiman = Melayu = Senang dibeli (anne VK Lingam juga control badut2 melayu kapiaq hahahahaha) YOU GO AND EAT SHIT!!! YOU HAVE NEVER IMPROVE YOUR BRAIN AND STILL EAT SHIT. You scumbag..........were really have no brain, the head is full of tahi Dey subsidize melayu kapiaq mother fucker, why are you bucking like anjing kurap lol…lol…lol…lol…lol…hahahahaha…

1 comment:

Anonymous said...

PAS = Keganasan + Penipuan