Translate

Wednesday, July 13, 2011

PANTUN KLASIK BUAT KAK ROSMAH

"Akak ada cincin pearl yang murah jer"

SL Jual Pantun ni... Jawab..jangan tak jawab...
Hisap rokok tembakau Cina,
Keluar asap berbunga bunga,
Adik SL tumpang bertanya,
Cincin dijari Akak siapa yang punya?
 Bagi anda yang berfikiran RASIONAL...PERCAYAKAH ANDA jika seseorang mengirim barangan sekecil cincin yang bernilai jutaan melalui pos atau bungkusan! Tak masuk akal langsung tuduhan ke atas 1st iron lady ini....baik sarungkan saja dijari....after all Joan Collins dah tak minat benda-benda macam tu lagi...

Dah kalah judi barangkali mereka yang buat fitnah macam ni?

RELATED
-Pembohongan cincin Rosmah oleh RPK

No comments: