Translate

Tuesday, May 26, 2009

LEMPAR BEBOLA TAHI LEMBU, SEMBUNYI TANGAN

Wanita Boleh!
PKR mengaku dua ahlinya menemui Aminah

BUTTERWORTH: Parti Keadilan Rakyat (PKR) mengakui dua ahlinya ada menemui calon Bebas pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Penanti, Aminah Abdullah, seperti yang didakwa. Bagaimanapun, Pengarah Pilihan Raya Kecil DUN Penanti PKR, Saifuddin Nasution, berkata perbualan seperti yang dirakam dan diedar Aminah itu tidak mewakili parti itu.
.
More...cerita kartun "Lempar bola tahi lembu, sembunyi tangan"..

7 comments:

sara said...

Mati hidup balik depa takkan mengaku... ada ajalah reason depa bagi untuk cover line.

Nak tak ngaku itu orang depa, suara dah jelas.. so katalah bukan PKR yang antaq, depa dua orang wakil PKR tu memandai mandai aje pegi sendiri dan buat tawaran baguih punya...

Nama pun PKR (Parti Kencing Rakyat)

salim said...

BILA?
BILA?

bila anwar nak saman anipah aman tu? ari tu dia kata akan saman anipah sebab dedah kisah anwar tawarkan jawatan dan wang untuk LOMPAT LOMPAT LOMPAT.

aku rasa anwar mesti saman untuk menang sorak dan tunjuk konon2 dia betul dan lepas tu tunjuk anipah salah, lepas tu kalau mahkamah sebelah anwar kira kemenangan untuk RAKYAT lagi...


hmmmmm .....?

Senjaliza said...

Ramalan saya ialah: .."Anwar tak akan saman Anifah sebab Anifah tahu di sebelah dada mana pekung "PEKUNG" DSAI subur dalam kontek "menggoda" MP BN Sabah dan Sarawak malah Semenanjung". Menyaman Anifah bermakna akan membuka pekung di dada.

Anak X-PKR said...

masa an WAR heboh pasai 916 tu baguih beno..ramai "brooker" politik nak jual saham orang BN tanpa pengetahun MPMP BN itu.Bookies pinjamkan mereka 4WD, Mercz ke hulu ke hilir supaya kelihatan ada ummph. Duit minyakpun tadok nak offer RM millions! Lawyerpun ada yang "Devil Advocate". Bertapa gilanya manusia bila "Melayan Nafsu"..

salim said...

anwar master mind tau...
orang panggil dalang takpe...
tapi dia master mind, dia sanggup pujuk cina, india kat tokong2 tau...

diam-diap kali ni SEPTEMBER 16 betul2 jadik.

kalau tak, takpe... aku menyelit september 16 2010 pulak... aku jadik Perdana Menteri Pertama Pakatan Rakyat...anwar, hadi, kit siang dah tua waktu tu, karpal tak stabil dah, hadi awang & guan eng jadi kawan2, ngeh & ngor dap tu duduk bagi2 nasihat kat sebelah aku ... haaaaa

orang sabah kita bagi projek jalan kampung... nak buat lebuh raya besor sangat sabah tu... tapi boleh KAJI... pinjam cakap anwar masa jadi menteri & tpm dulu-dulu...

Salim I, Perdana Menteri Pertama Pakatan Rakyat

GUS DUR CELIK said...

Saifuddin Nasution pun putar belit lidahnya sikit jee..kalo ANWAR terus dia cakap "itu bukan suara orang PKR. Itu di engineer oleh Polis"... aka aha lol. ANWAR pakar benda dolak dalik. ah ah ah eh eh eh lol.

salim said...

anwar master mind la...

lagi pun dia & keluarga kaya raya, boleh atur macam-macam... abrar group, rahim ghouse, khalid ahmad smua backing duit dari hong kong tau...

Salim I, Perdana Menteri Pertama PR