Translate

Monday, March 1, 2010

The Right Question is "Can Anwar bin Ibrahim Survive Juburi II?"

Can Najib Survive Sodomy II? soalan yang salah. Baik tanya: Kenapa ada anting-anting di pusat?

Jika anda meminta sesuatu dari isteri anda tetapi dia memberikan sesuatu yang lain, anda perlu berhati-hati dan berwaspada. Misalnya jika anda meminta dihulurkan piring, tiba-tiba dia bagi mangkok; jika anda meminta pisau, dia pula hulurkan sudu dan gerpu! dan bila and meminta duit siling untuk beli air mineral dia pula beri Panadol!!. Hati-hati; mungkin ada waktunya anda memohon kasih sayang tetapi lain yang diberikan.

Soalan Pakatan Pembangkang tebalik, Bolehkah Najib bertahan dengan Kes Sodomi II? di sini

Najib tidak mempunyai kaitan dengan Sodomi II. Yang tertuduh menjubur Saiful ialah Anwar Ibrahim BUKAN Najib.

Ingat, JIKA terlupa atau sudah mula diserang "penyakit lali"; RPK menuduh Hospital Pashwari telah memerika Saiful. Konon hasil pemeriksaan "found nothing, NOT even Penetration". Fabricated resitpun mulalah keluar di dada media hasil OTAK pengecut RPK.

Kali ini Kenny Gan (Pujaan DAP untuk memPKRkan PAS atau MenDAPkan PAS!) mengatakan dalam analisanya bahawa air mani Anwar yang dikatakan di temui di dalam dubur Saiful di ambil di lain tempat dan dimasukkan ke dalam lubang dubur Saiful!: (jika demikian, soalan yang perlu diajukan pula ialah: Adakah  air mani tertuduh mudahkan di temui di merata tempat?).
Will the prosecution pull a rabbit out of the hat and convince the public in a dazzling display of convincing evidence? It appears that the only “rabbit” in their hat is some dubious DNA evidence purportedly extracted from the accuser’s rectum. But DNA is no longer the ‘wonder evidence’ that dazzled the public in its early days.
Jawabannya: "Jika soalannyapun salah" macam mana nak beri jawaban yang betul. Tanyalah "Can Anwar Bin Ibrahim Survive Sodomy II @ Juburi II?"

(BTW: Kenny, You're asking a wrong question; and you don't expect a right answer, do you?)

Gambaran di atas mencerminkan sikap Pakatan Pembangkang yang empunya "twisted mind" yang suka memutar belit fakta dan memutar alam.  Inilah faktor utaman yang menyebabkan ramai pemimpin Pakatan Rakyat mula mendapatkan perkhidmatan "pack 'n' ship" meninggalkan Pakatan Pembangkang!. Anda bila lagi?

2 comments:

hahn said...

Terlebih lebih guna teknik Yahudi. Yahudi ajar lain dia buat lain pulak.

Terlebih pusing. Nak tunjuk garang sikit la sebab upah dah ambil.

Macam anjing dalam pagar bising gila salak kita tapi bila tuan dia bawak jalan jalan sunyi sepi bila nampak kita. Dia pun pandai cover line dia nyer upah makan.

Anonymous said...

Pakatan Rakyat hari ini boleh buat apa sahaja di negara ini.Perbuatan dan percakapan mereka ternyata diminati ramai oleh rakyat Malaysia hari ini terutama bangsa Cina dan India.Kenapa ia terjadi sedemikian di negara ini selepas PRU12.

Di mana silap kerajaan hari ini....Persoalan yang sering timbul:-
1. Adakah kerajaaan berlembut dan hanya ikut rentak mereka PR.
2. Adakah PR begitu kuat sehingga mereka boleh lakukan apa sahaja di negara ini.
3. Adakah Bangsa Cina dan Bangsa India ingin membuat perubahan di negara ini.
4. Siapa yang sebenar main isu perkauman di negara ini.
5. Adakah UMNO dan BN berusaha bersungguh-sungguh untuk mengatasi masaalah yang timbul di negara ini.
6. Adakah UMNO tahu yang PRU13 nanti, sudah kedengaran yang ramai rakyat Malaysia tidak menerima BN tetapi mereka-mereka hanya berlakon di depan sahaja.
7. Adakah rakyat tahu (orang Islam) yang PAS sudah menyeleweng perjuangan mereka apabila bersongkol dengan DAP dan PKR.
8.Adakah misi 1malaysia akan berjaya dalam 3 tahun ini.
9.Akhir sekali adakah Anwar akan dipenjarakan dan apakah implikasi yang akan di terima oleh kerajaan walaupun tidak mencampuri urusan makamah dan terbukti ada kebenaran yang Saiful diliwat oleh Anwar.

Persoalannya kenapa rakyat ingin perubahan. Adakah sudah ada satu rancangan yang halus dari pihak tertentu untuk menjadikan negara ini tidak lagi dikuasai oleh orang Melayu.

Fikir-fikirlah sendiri.

KAIZER