Translate

Saturday, March 13, 2010

Pakar Mesir: Ujian asid deoksiribonukleik (DNA) dan Sodomi II

Ahli arkeologi kanan Mesir, Zahi Hawass (dua dari kiri) dan kakitangannya menjalankan ujian DNA ke atas mumia Raja Tutankhamun di Luxor, Mesir. - AP
KAHERAH 12 Mac - Ujian asid deoksiribonukleik (DNA) yang membongkar punca kematian raja Tutankhamun berjaya menyelesaikan satu lagi misteri purba Mesir berhubung kontroversi yang melibatkan mumia Firaun Akhenaten.

Penemuan baru ini akan membantu membuat gambaran tentang era yang mempersonakan lebih 3,300 tahun dahulu ketika Akhenaten buat kali pertamanya dalam sejarah memperkenalkan fahaman monoteisme. [Selanjutnya di sini]

Cadangan:-

Instead of hiring 3 orang pakar dari luar negara yang lebih condong kepada kehidupan gay, why NOT team pembelaan DSAI hire Ahli arkeologi kanan Mesir, Zahi Hawass untuk menguji "benda yang tertinggal di dubur Saiful Bukhari Azlan". Dengan demikian, kedua belah pihak, pendakwa dan pembela, tidak lagi bertelagah mengenai kesahihan "benda" itu!

2 comments:

House PK said...

Saya sokong SIS! Why not dia bawak pakar yang betul-betul pakar ni dan selesaikan segala kekusutan!

Tapi berani ke dia? he he he

halim tuah said...

mendedahkan bahawa 1ISRAEL adalah PAKATAN 3 PARTI POLITIK bagi tujuan untuk MEMENANGI PILIHANRAYA ISRAEL tahun 1999; samalah seperti PAKATAN PKR-DAP-PAS bertujuan untuk MEMENANGI PILIHANRAYA MALAYSIA.

Sedangkan GAGASAN 1MALAYSIA adalah amat berbeza sama sekali kerana ia sebenarnya TERAS PERPADUAN, NILAI MURNI & ASPIRASI yang berpaksikan kepada tema "RAKYAT DIDAHULUKAN & PENCAPAIAN DIUTAMAKAN".